ویزا کانادا

تعرفه ویزای کانادا

ثبت نام ویزای توریستی نرمال 410 دلار کانادا - ثبت نام ویزای توریستی تضمینی بزرگسال : 1500 دلار آمریکا - جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.

خدمات

چک‌لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

1) اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه‌ی پاسپورت‌های قدیمی که در آنها ویزا درج شده است؛

2) یک قطعه عکس جدید 4.5 x 3.5 رنگی با زمینه‌ی سفید؛

3) ترجمه‌ی شناسنامه و کارت ملی؛

4) ترجمه‌ی سند ازدواج در صورت هم‌سفر بودن با همسر؛

5) ترجمه‌ی گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان؛

6) تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به‌صورت جداگانه؛

7) مدارک مالی، شامل نامه‌ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین‌الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه‌ی حساب که نشان‌دهنده‌ی میزان درآمد ماهیانه‌ی متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده‌ی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره‌نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه‌ی تمکن مالی و ریزپرینت 4 ماه آخر یک ماه است)؛

8) ترجمه‌ی اسناد ملکی.

9) مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدت‌زمان موافقت‌شده با مرخصی با ذکر سفر به کانادا)، ترجمه‌ی فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه‌ی لیست بیمه‌ی دو ماه آخر، و ترجمه‌ی حکم کارگزینی؛

کارفرمایان: ترجمه‌ی «آگهی تأسیس»، «آگهی تغییرات»، و «آگهی تصمیمات» شرکت در روزنامه‌ی رسمی، ترجمه‌ی لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه‌ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت‌شده، نامه‌ی تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین؛

تجار: ترجمه‌ی کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه‌ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت‌شده، ترجمه‌ی لیست پرداخت بیمه؛

پزشکان: ترجمه‌ی پروانه‌ی دائم طبابت، کارت نظام‌پزشکی، ترجمه‌ی پروانه‌ی مطب، ترجمه‌ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت‌شده، و ترجمه‌ی لیست پرداخت بیمه؛

مهندسان: ترجمه‌ی پروانه‌ی نظام‌مهندسی یا جواز ساخت؛

کارخانه‌داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه‌ی پروانه‌ی بهره‌برداری، ترجمه‌ی جواز کسب، ترجمه‌ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت‌شده، و ترجمه‌ی لیست پرداخت بیمه؛

بازنشستگان: ترجمه‌ی حکم بازنشستگی و ترجمه‌ی فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه‌ی حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)؛

10) دعوت‌نامه، شامل مشخصات کامل دعوت‌کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت‌زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت‌نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Notary Public) برسد؛

مدارک فرد دعوت‌کننده: ارائه‌ی کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه‌ی کانادایی (Canadian Birth Certificate)، یا کارت اقامت (PR CARD) از سوی فرد دعوت‌کننده الزامی‌ست. همچنین، سایر مدارک فرد دعوت‌کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه‌ی بانک، برگه‌های مالیاتی (Notice of Assessment)، و فرم‌هایT4 یاT1 تأثیر بسیار زیادی روی نتیجه‌ی درخواست ویزای فرد دعوت‌شونده دارند؛

در صورت نداشتن دعوت‌نامه، ارائه‌ی رزرو هتل و شرح برنامه‌ی سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی‌ست؛

11) ترجمه‌ی رضایت‌نامه‌ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت‌نامه‌ باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی‌کند.

********************************

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است

یک قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید

ترجمه شناسنامه

ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)

تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

ترجمه اسناد ملکی

مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی(Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی(Notice of Assessment) و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.

ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

***کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی کانادا

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است

یک قطعه عکس جدید ۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید

ترجمه شناسنامه

رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن

تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

ترجمه اسناد ملکی

مدارک شغلی، شامل گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

حامی مالی برای کسانی که توانایی ارائه مدارک فوق را ندارند. در این موارد یکی از اقوام درجه یک متقاضی(پدر، مادر و یا همسر) باید ترجمه اسناد ملکی، ترجمه مدارک کاری، نامه تمکن بانک، و ریزپرینت ۴ ماه آخر بانک خود را به لاتین جهت حمایت مالی متقاضی ارائه دهد.

نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل

ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم

رضایت نامه محضری پدر و مادر مبنی بر خروج فرزندشان از کشور و پوشش مالی هزینه های وی هنگام تحصیل و اقامت در کشور کانادا

مشخص نمودن محل سکونت در کانادا(خوابگاه، اجاره منزل یا اسکان در منزل اقوام). همچنین در صورت داشتن قیم پر کردن فرم Custodianship الزامی است.

***کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است

یک قطعه عکس جدید ۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید

ترجمه شناسنامه

ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)

تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

ترجمه اسناد ملکی

مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن

رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن

نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل

نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند.

فرم LMIA

رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد

ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم

***کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند

 

ویزا کانادا

تعرفه ویزای کانادا